Hem - Produkter - Laserkälla - CW fiberlaser

Bäst CW fiberlaserkälla | 300-80000W högeffektfiberlaser

Högeffekt CW-fiberlaserkällor, även kända som kontinuerliga vågfiberlasrar, används i stor utsträckning inom avancerade tillverkningsområden som laserskärning, svetsning och smältning. Dessa fiberlasrar använder en högeffektlaserstråle fokuserad på materialet för att generera en termisk effekt för materialbearbetning. Högeffekt CW-fiberlaserkällor kan delas in i singelmods CW-fiberlasrar och multimode kontinuerliga vågfiberlasrar. För närvarande kan en-mode och multi-mode kontinuerliga vågfiberlasrar av industriell kvalitet ha maximala uteffekter på upp till 20 kW och 500 kW.

CW fiberlaserkällor är mycket stabila för lasersvetsning, särskilt för litiumbatterier. Litiumbatterier är kärnkomponenter i elfordon som direkt bestämmer fordonets totala prestanda. Precisionen och automatiseringen av produktionsutrustning påverkar direkt kvaliteten, effektiviteten och konsistensen hos batterier. Därför ställer tillverkare höga krav på svetshållfasthet, balkkvalitet, svetseffekt och stabilitet. Det råder ingen tvekan om att CW-fiber är det bästa valet.

Huvuddelarna av litiumbatterier som behöver svetsas är skalet, elektrodörat, explosionssäker film och batteripaket. Fiberlasersvetsteknik kan användas för tätningssvetsning av säkerhetsventilstrukturer, täckplåtssvetsning, utledningssvetsning, öronsvetsning och anslutningssvetsning av batteripaket.

Inom laserskärning har våra CW fiberlaserkällor utmärkt strålkvalitet och stabilitet. CW fiberlaserkällor kan uppnå mer exakt skärning av tjocka plåtar, vilket avsevärt förbättrar bearbetningseffektiviteten.

Högeffekt CW-fiberlaserkällor är allmänt användbara för skärning, svetsning, borrning, rengöring, beklädnad, additiv tillverkning av ett brett utbud av metallmaterial som rostfritt stål, kolstål, aluminium, koppar, etc.

2024 Bästa CW-fiberlaserkälla Till salu!

Köp 300W-80000W CW fiberlaserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 3 resultat

300W – 6000W CW Fiberlaserkälla | Enkelmodulserie

Märk 0 slut 5
Från $1,399.00 För Bulkköpare.
Vi introducerar den tredje generationen enkelmods kontinuerliga vågfiberlaserkällor från Raycus, som täcker ett intervall på 300W till 6000W.

6000W – 80000W CW Fiberlaserkälla | Multimodulserien

Märk 0 slut 5
Från $99.00 För Bulkköpare.
Vi presenterar Raycus 6000W-80000W High Power CW fiberlaserkälla. Denna laserkälla erbjuder hög elektrooptisk konverteringseffektivitet (>40%), utmärkt

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.