Bäst DPSS UV-laserkälla | 3W 5W 10W 15W 20W 25W 30W

UV-lasrar med en våglängd på 355nm används ofta i olika industriella tillämpningar. De erbjuder flera fördelar såsom kort våglängd, kort pulslängd, utmärkt strålkvalitet, hög precision och hög toppeffekt. Jämfört med gröna och infraröda lasrar har UV-lasrar en mindre termisk effekt och högre absorptionshastigheter i material på grund av deras kortare våglängd. Detta gör dem idealiska för "kallbearbetning" av material.

UV-lasrar har unika fördelar jämfört med andra typer av lasrar. De kan begränsa termisk stress under bearbetning, minska skador på arbetsstycket och bibehålla dess integritet. De kan till och med direkt ändra molekylkedjestrukturer, vilket gör dem lämpliga för ultraprecisionsbearbetning av värmekänsliga material på mikro- och nanoskala. UV-lasrar är särskilt effektiva för bearbetning av icke-metalliska material som keramik, glas, plast och papper.

I specifika tillämpningar är UV-lasrar användbara för bearbetning av mjuk plast, flexibla tryckta kretskort (FPC) och deras substratmaterial såsom polyimid. Dessa material kräver UV-lasrar för precisionsbearbetning och kan inte bearbetas med infraröda lasrar.

En annan applikation som drar nytta av den lilla strålstorleken och låga termiska spänningsegenskaperna hos UV-lasrar är mikroborrning. UV-lasrar kan borra hål så små som 10 μm genom att fokusera en vertikal stråle rakt genom substratet.

För keramisk bearbetning är UV-lasrar viktiga på grund av deras precision och förmåga att uppfylla kraven för finkeramisk bearbetning. CO2 och gröna lasrar kan inte uppnå samma nivå av precision. UV-lasrar används för märkning, skärning och borrning av keramik.

Sammanfattningsvis är UV-lasrar med en våglängd på 355nm och effekt från 3W till 25W ett utmärkt val för industriella applikationer som kräver precisionsbearbetning av både metall och icke-metalliska material.

2023 Bästa DPSS UV-laserkälla Till salu!

Köp 3W-30W dpss uv laserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 3 resultat

3W – 5W luftkyld DPSS UV-laserkälla | LARK-serien

Märk 0 slut 5
Från $2,399.00 För Bulkköpare.
Vi presenterar den luftkylda DPSS UV-laserkällan från JPT LARK-serien. Denna laserkälla har en luftkyld struktur,

3W – 30W vattenkyld DPSS UV-laserkälla | SEAL-serien

Märk 0 slut 5
Från $1,199.00 För Bulkköpare.
SEAL-seriens UV-laserkällor som erbjuder utmärkt strålkvalitet och perfekta punktegenskaper. Den integrerade designen av

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.