Hem - Produkter - Laserkälla - QCW fiberlaser

Bäst QCW fiberlaserkälla | 75W 150W 300W 600W 2000W

QCW-laser, förkortning för Quasi-Continuous Wave Fiber Laser, är en typ av halvledarlaser som kan uppnå nästan kontinuerlig uteffekt. Den använder ett unikt fyllningsmönster för att uppnå kontinuerlig laserutdata, vilket har gett nya möjligheter för laserteknik.

QCW-laser har många fördelar, inklusive hög effekt, hög effektivitet, utmärkt strålkvalitet, liten storlek och låg kostnad, vilket gör den lämplig för olika applikationer. Dessutom har den lägre energiförbrukningskostnader än andra lasrar, särskilt jämfört med traditionella YAG-lasrar, vilket gör den mer ekonomisk.

QCW laser är en kraftfull, pålitlig och praktisk laser som kan användas i olika applikationer för att möta kundernas krav. Det ger nya möjligheter och ger fördelaktiga förbättringar av lasertekniken. QCW fiberlaser kan arbeta i puls- och kontinuerliga lägen, så en enda laser kan hantera olika bearbetningsuppgifter som tidigare krävde två olika lasrar att slutföra. Denna funktion ger den fler bearbetningsfördelar.

QCW laserkälla har använts i olika industrier för olika bearbetningsuppgifter. Till exempel, inom 3C-elektronikindustrin är QCW-laser lämplig för att svetsa små pluggar på grund av dess mindre och plattare svetspunkter jämfört med YAG Laser. Inom industrin för precisionssvetsning av medicinska tillbehör är QCW-laser lämplig för att svetsa små titanlegeringspelare till titanlegeringslock på grund av sin lilla punktstorlek och exakta energikontroll.

Sammanfattningsvis är QCW fiberlaser en mångsidig och effektiv laser som kan ersätta traditionella lasrar i många applikationer. Dess fördelar inkluderar hög toppeffekt, hög pulsenergistabilitet och energikontrollprecision. Den är också kompatibel med olika scenarier och har flera utgående fiberkärndiametrar att välja mellan för olika applikationer.

2024 Bästa QCW fiberlaserkälla Till salu!

Köp 75W-2000W QCW fiberlaserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 2 resultat

Quasi Continuous Wave Fiber Lasers 75W – 600W

Märk 0 slut 5
Från $2,999.00 För Bulkköpare.
Med kontinuerliga och pulsade lägen, extremt stabil uteffekt och utmärkt strålkvalitet, skär våra Quasi Continuous Wave Fiber Lasers,

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.