Hem - Produkter - Laserkälla - MOPA fiberlaser

Bäst MOPA pulserande fiberlaserkälla | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

MOPA fiberlaserkällan (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​är med en typ av laserstruktur som kombinerar en laseroscillator med en förstärkare. På det industriella området hänvisar MOPA-fiberlasern till en unik nanosekundspulsfiberlaser som består av en halvledarlaserfrökälla och en fiberförstärkare som drivs av elektriska pulser.

Den största fördelen med MOPA-fiberlasrar är att utgångspulsbredden är oberoende justerbar (från 2 ns till 500 ns), och repetitionsfrekvensen kan vara så hög som megahertz. Parameterjusteringsområdet för MOPA-fiberlasrar är brett, så förutom att täcka konventionella nanosekundlaserbehandlingsapplikationer kan de också användas för några unika precisionsbehandlingstillämpningar med smal pulsbredd, hög repetitionsfrekvens och hög toppeffekt.

Sammanfattningsvis, jämfört med Q-switched fiberlasrar, har MOPA-fiberlasrar ett bredare utbud av laserparametrar, mer flexibel justering och ett mer omfattande utbud av applikationer.

2024 Bästa MOPA fiberlaserkälla Till salu!

Köp 20W-250W MOPA fiberlaserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 3 resultat

MOPA pulserande fiberlaserkälla – LP-serien

Märk 0 slut 5
Från $899.00 För Bulkköpare.
  • Avancerad MOPA-fiberteknik.
  • Brett utbud av justerbar pulsbredd och frekvens.
  • Mycket konkurrenskraftigt pris från .
  • 1 års extra garanti då vi har vårt eget reparationscenter.

MOPA pulserande fiberlaserkälla – JPT M7-serien

Märk 0 slut 5
Från $1,099.00 För Bulkköpare.
Vi introducerar JPT M7-serien, en MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​pulsad fiberlaserkälla. Denna fiberlaser med hög effekt använder

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.