Hem - Produkter - Laser trimningsmaskin

Bäst Resistor laser trimningsmaskin | Potentiometer & sensor laser trimningsmaskin

Resistor lasertrimningsmaskin är precisionsutrustning som används för exakt justering av tjocka och tunna filmkretsar. De används i stor utsträckning inom olika industrier som tjockfilmshybridintegrerade kretsar, elektroniska komponenter, fordonselektronik, sensorer, militär forskning och tunnfilmsmotstånd.

Dessa maskiner arbetar enligt principen att använda en fin laserstråle för att förånga resistormaterialet och uppnå önskat resistansvärde genom att ändra geometrin på motståndet. Laserstrålen styrs av ett datorprogram och motståndet mäts och övervakas kontinuerligt under trimningsprocessen för att uppnå målmotståndsvärdet.

Jämfört med traditionella manuella justeringsmetoder eller användande av potentiometrar, erbjuder lasertrimningsmaskinen mer exakt och effektiv justering med mindre mänsklig inblandning. Lasertrimningsmaskin eliminerar också problem som överskjutning, rebound och parameterdrift som kan uppstå med potentiometrar. Med den ökande efterfrågan på högprecisionsmotstånd i olika elektroniska applikationer har lasertrimningsmaskiner blivit ett viktigt verktyg för att uppnå den erforderliga noggrannhetsnivån.

2024 Bästa Resistor Laser Trimming Machine Till salu!

Köp potentiometer & sensormotstånd lasertrimmermaskin direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar det enda resultat

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.