Hem - Produkter - Handhållen lasersvetsmaskin

Bäst Handhållen lasersvetsmaskin | 1000W -3000W Handhållen fiberlasersvetsare

Handhållen lasersvetsmaskin är en ny och effektiv metallfogningsteknik med breda tillämpningsmöjligheter inom metalltillverkning och -bearbetning. Som ett bärbart mobilt lasersvetssystem använder det laserstrålar för att smälta metallmaterial för svetsning, vilket ger snabb hastighet, liten värmepåverkad zon, enkel användning och ett brett utbud av tillämpliga metallmaterial.

Den handhållna lasersvetsmaskinen består huvudsakligen av komponenter som en lasergenerator, svetshuvud, kontrollsystem och kylsystem. Den ergonomiska designen av svetshuvudet gör det lätt, litet i storleken och flexibelt och bekvämt att använda. Lasergeneratorn använder vanligtvis fiberlasrar för att sända ut laserstrålar med hög effekt för svetsning. Styrsystemet justerar svetsparametrar, och kylsystemet säkerställer kontinuerlig och stabil drift av utrustningen.

Jämfört med traditionell bågsvetsning och migsvetsning har handhållen lasersvetsning snabbare svetshastighet, högre svetskvalitet, finare svetsar och nästan ingen efterbehandling, vilket avsevärt förbättrar produktionseffektiviteten. Dessutom undviker den skadliga gas- och rökföroreningar som genereras under bågsvetsning, vilket gör det säkrare och mer miljövänligt för operatörer. Dessutom har handhållna lasersvetsmaskiner en automatisk trådmatare, vilket förbättrar effektiviteten och minskar produktionskostnaderna.

Handhavandet av handhållna lasersvetsmaskiner är enkelt och nya användare kan snabbt bli skickliga, vilket avsevärt minskar utbildningsbördan för företag. Den innehåller också olika säkerhetsfunktioner för att effektivt förhindra olyckor. Dessutom är utrustningen rimligt prissatt och har blivit ett av de vanligaste valen av svetsautomationsutrustning för företag av alla storlekar.

4-10X snabbare svetshastighet.

Den handhållna lasersvetsaren är 4-10X snabbare än traditionella svetsmetoder. Det betyder att du kommer att kunna få dina projekt gjorda på en bråkdel av tiden. Säg adjö till långa timmar som spenderas på svetsning, och hej till mer tid för de saker du älskar!

Ingen kvalificerad arbetskraft krävs, endast 30 minuters utbildning.

Denna otroliga handhållna fiberlasersvetsmaskin kräver ingen kvalificerad arbetskraft. Det stämmer, du behöver inte anlita en dyr svetsare. Med bara 30 minuters träning kan vem som helst bli ett svetsproffs. Det är som att ha din egen personliga svetsexpert i dina händer.

Liten värmepåverkad zon, låg deformation.

låt oss inte glömma den lilla värmepåverkade zonen och låg deformation. Med den handhållna lasersvetsmaskinen kan du säga adjö till skeva material och hej till perfekta svetsar. Dina projekt kommer att se professionella och felfria ut, varje gång.

Ren svetsning varje gång, ingen rengöring efter svetsning.

Den handhållna lasersvetsaren är inte bara snabb och enkel att använda, den producerar också rena och exakta svetsar varje gång. Ingen mer rörig rengöring efter svetsning krävs. Du kommer att bli förvånad över hur rena dina svetsar är, utan någon extra ansträngning.

Automatisk svetstrådmatare integrerad.

Den handhållna lasersvetsmaskinen kommer också med en automatisk svetstrådmatare integrerad direkt i maskinen. Inget mer fumlande med sladdar eller att slösa tid på att försöka mata dem manuellt. Denna funktion kommer att spara tid och frustration, vilket gör att du kan fokusera på det som verkligen betyder något - att skapa vackra svetsar.

 

Inbyggda lasersvetsparametrar för alla material.

Den handhållna lasersvetsmaskinen kommer med inbyggda lasersvetsparametrar för alla material. Oavsett om du arbetar med aluminium, rostfritt stål, kolstål eller till och med galvaniserad plåt, har den här maskinen dig täckt. Du behöver inte oroa dig för att justera inställningar eller gissa rätt parametrar. Det är allt skött åt dig.

24x7 timmars löpstabilitet.

Denna maskin är byggd för 24x7 timmars drift, du kan lita på att den fortsätter att arbeta, dag och natt, utan några avbrott.

Upp till 100.000 XNUMX timmar lång livslängd.

Fiberlasern har en livslängd på upp till 100,000 24 timmar. 365 timmar x 11.4 dagar x XNUMX år. Det är ett verktyg som fungerar för alltid.

Svets + Rengör + Klipp + Eftersvetsning Rengör 4 i 1 Valfritt.

Den handhållna lasersvetsmaskinen erbjuder också en 4-i-1-funktion. Du kan inte bara svetsa med den, utan du kan också rengöra, skära och göra eftersvetsrengöring. Det är som att ha fyra verktyg i ett!

Olika tillval för dina unika behov

Med mer än 20 års erfarenhet kan vi lasersvetsning mycket väl och olika tillval är redo för dina unika svetsbehov.

Mekanisk, optisk, elektrisk anpassning tillgänglig.

Vi erbjuder även mekaniska, optiska och elektriska anpassningsalternativ. Du kan skräddarsy den handhållna lasersvetsaren för att passa dina specifika behov och applikationer. 

6 månaders extra garanti eftersom vi har vårt eget reparationscenter.

När du köper den handhållna lasersvetsmaskinen får du även 6 månaders extra garanti. Det stämmer, vi har ett eget reparationscenter för att ta hand om eventuella problem som kan uppstå. Du kan vara lugn och veta att vi har din rygg.

Bli en showroom-värd, tjäna 10 %+ provision.

Bli en showroom-värd och tjäna 10 %+ provision! Det stämmer, du kan tjäna pengar bara genom att demonstrera din fantastiska handhållna lasersvetsare. Med ditt tillstånd kommer din plats att listas på vår webbplats och när potentiella köpare i närheten besöker din plats och gör ett köp från , kommer du att belönas med 10 % i provision.

2024 bästa handhållna lasersvetsare Till salu!

Köp handhållen fiberlasersvetsmaskin direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 5 resultat

Bagage luftkyld handhållen lasersvetsmaskin – HWA-L-serien

Märk 0 slut 5
Från $2,699.00 för återförsäljare med Basic Spec.
 • Ultrakompakt, endast 30 kg.
 • Luftkyld, ingen uppvärmningstid.
 • 730g Ultralätt svetshuvud.
 • 4-10X snabbare svetshastighet.
 • Superenkelt, ingen kvalificerad arbetskraft behövs.
 • 30 minuters träning bara för att göra perfekt svetsning.
 • Ren svetsning varje gång, ingen komplicerad eftersvetsning.

Mini vattenkyld handhållen lasersvetsmaskin – HWW-M-serien

Märk 0 slut 5
Från $2,299.00 för återförsäljare med Basic Spec.
 • Superkompakt, endast 100 kg.
 • Vattenkyld för 0-50 ℃ miljö.
 • 730g Ultralätt svetshuvud.
 • 4-10X snabbare svetshastighet.
 • Superenkelt, ingen kvalificerad arbetskraft behövs.
 • 30 minuters träning bara för att göra perfekt svetsning.
 • Ren svetsning varje gång, ingen komplicerad eftersvetsning.

Luftkyld minihandhållen lasersvetsmaskin – HWA-serien

Märk 0 slut 5
Från $2,699.00 för återförsäljare med Basic Spec.
 • Ultrakompakt, endast 30 kg.
 • Luftkyld, ingen uppvärmningstid.
 • 730g Ultralätt svetshuvud.
 • 4-10X snabbare svetshastighet.
 • Superenkelt, ingen kvalificerad arbetskraft behövs.
 • 30 minuters träning bara för att göra perfekt svetsning.
 • Ren svetsning varje gång, ingen komplicerad eftersvetsning.

Vattenkyld handhållen lasersvetsmaskin – HWW-serien

Märk 0 slut 5
Från $2,399.00 för återförsäljare med Basic Spec.
 • 1000-3000W full effekt tillval.
 • Vattenkyld för 0-50 ℃ miljö.
 • 730g Ultralätt svetshuvud.
 • 4-10X snabbare svetshastighet.
 • Superenkelt, ingen kvalificerad arbetskraft behövs.
 • 30 minuters träning bara för att göra perfekt svetsning.
 • Ren svetsning varje gång, ingen komplicerad eftersvetsning.

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.

Handhållen lasersvetsmaskin | Allt du behöver veta!

Avancerad handhållen svetsteknik med laser med högre hastighet, högre precision och lägre kostnader.

Metalltillverkningsindustrin står inför en stor brist på skickliga svetsare. Att hitta erfarna svetsare blir oerhört sällsynt och svårt. De flesta fabriker besöker arbetsmässor dagligen i hopp om att bara rekrytera en bra svetsare. Detta beror på att svetsning traditionellt sett har varit ett tekniskt högriskarbete som kräver certifierade operatörer för att garantera säkerheten.

Framväxten av handhållna lasersvetsmaskiner under de senaste åren förändrar dock branschen. Handhållna lasersvetsare är inte bara säkrare och enklare att använda, utan de övervinner också många begränsningar hos traditionella svetsmetoder. Som ett resultat vinner de snabbt popularitet och blir ett måste för metalltillverkningsföretag.

Vad är en handhållen lasersvetsmaskin?

Den handhållna lasersvetsmaskinen är lätt och mycket manövrerbar jämfört med traditionella lasersvetsmaskiner. Detta ger operatörerna större frihet och kontroll vid svetsning. Laserstrålemunstycket på pistolen är utbytbart för att rymma olika fogkonfigurationer.

Handhållna lasersvetsare kan sammanfoga rostfritt stål, titan, aluminium, koppar och annat. Fiberlasersvetsning fungerar även för olika och tunna metallmaterial.

6 stora fördelar med handhållna lasersvetsare

1. Automatisk metallmatning
Den handhållna lasersvetsmaskinen kommer också med en automatisk svetstrådmatare integrerad direkt i maskinen. Inget mer fumlande med sladdar eller att slösa tid på att försöka mata dem manuellt.

2. Renare svetsar
Lasersvetsning resulterar i estetiskt tilltalande svetsar utan de tjocka, ojämna åsar som produceras av MIG/TIG-svetsning. Ingen eftersvetsrensning behövs.

3. Mindre värmetillförsel
Den högfokuserade laserstrålen minimerar värmetillförseln. Detta förhindrar skevhet och deformiteter i tunna arbetsstycken.

4. Överlägsen svetskontroll
Den lätta och flexibla laserpistolen ger svetsare ökad kontroll över svetsbadet. Även nybörjare kan uppnå robotprecision.

5. Bredare materialkompatibilitet
Lasersvetsning kan förena ett brett spektrum av metaller som aluminium, koppar, titan och olika materialkombinationer. 

6. Kostnadskonkurrenskraftig
Startpriserna för handhållna lasersvetsare kan vara så låga som $3,000 XNUMX. För en industriell lösning erbjuder lasersvetsning ett enormt värde.

Med en effekt på mellan 1 och 3 kW har handhållna lasersvetsare blivit en prisvärd spelväxlare för små jobbbutiker och reparationsföretag inom metalltillverkning.

Hur fungerar handhållen lasersvetsning?

 • Laser Power Density: Den handhållna lasersvetsmaskinen genererar en högintensiv laserstråle med en fokuserad effekttäthet. Lasereffekten justeras efter material och tjocklek som svetsas.
 • Smältning av metall: Laserstrålen riktas mot arbetsstycket, och den koncentrerade värmeenergin höjer temperaturen på metallen, vilket får den att smälta. Detta eliminerar behovet av att slå en båge, vilket krävs i traditionella svetsmetoder.
 • Wobble funktion : Många handhållna lasersvetsapparater är utrustade med en wobble-funktion. Denna funktion gör att laserstrålen kan svänga eller röra sig på ett kontrollerat sätt. Oscillationsmönstret skapar en bredare svetssträng utan behov av manuell vävning, vilket förbättrar svetskvaliteten och effektiviteten.
 • Tillsatstråd (tillval): I vissa fall kan en tillsatstråd användas för att ytterligare stärka svetsfogen. Fyllningstråden läggs till den smälta poolen som skapas av laserstrålen, och den smälter samman med basmaterialet vid stelning.

Handhållen lasersvetsning vs traditionell svetsning

Medan MIG- och TIG-svetsning är anständiga allrounders, löser handhållen lasersvetsning många av deras nackdelar.

Lasern producerar estetiskt överlägsna svetsar 4X till 10X snabbare än TIG med automatisk tillsatsmetall och genererar mycket mindre giftiga ångor. Den svetsar också lätt tunna material och har en mindre värmepåverkad zon. Handhållna lasersvetsare utökar dina möjligheter att svetsa olika och reflekterande exotiska metaller.

Fiberlaserhandhållna svetsare är kompakta, robusta, högeffektiva och har en livslängd på upp till 100.000 XNUMX timmar.

Fördelar med handhållen lasersvetsning för företag

1. Mångsidighet och bärbarhet
Den kompakta storleken och lätta designen hos handhållna lasersvetsare tillåter svetsning av delar i trånga utrymmen. Deras bärbarhet underlättar tillverkning och reparationer på plats.

2. Operationell enkelhet
De intuitiva kontrollerna och de inbyggda materialförinställningarna sänker kompetensbarriären. Nya operatörer kan snabbt utbildas för att börja svetsa med hög kvalitet och konsekvens.

3. Minskade arbetskostnader
Att automatisera repetitiva uppgifter med handhållna lasersvetscobots förbättrar produktiviteten. Det gör det också möjligt att uppgradera anställda till jobb med högre värde.

4. Lägre materialspill
Laserns exakta noggrannhet och kontroll över värmetillförseln minimerar fel, deformation och omarbetning.

5. Förbättrad säkerhet
Utan öppna ljusbågar, gnistor, ångor eller behov av fyllnadsstavar skapar handhållen lasersvetsning en renare och säkrare arbetsmiljö.

6. Högre vinster
Snabbare produktionshastigheter, lägre driftskostnader och materialbesparingar med handhållna lasersvetsmaskiner leder direkt till förbättrade vinstmarginaler.

Köpöverväganden för handhållna lasersvetsare

Viktiga aspekter att utvärdera när man väljer ett handhållet lasersvetssystem:

 • Laserkraften avgör tjockleken och hastighetskapaciteten
 • Kompakt och lätt design möjliggör portabilitet och åtkomst
 • Användarvänliga kontroller minskar utbildningstiden för nya förare
 • Inbyggda materialförinställningar möjliggör snabb installation och svetsning
 • Säkerhetsfunktioner som nödstoppsknappar och förreglingar
 • Eftermarknadsstöd för underhåll, reparationer och utbildning

Köpöverväganden för handhållna lasersvetsare

Den industriella marknaden för handhållen lasersvetsning förutspås växa med en CAGR på 29 % från 2022 till 2030. Handhållna lasersvetsare kommer att fortsätta att ersätta traditionella svetsmetoder, särskilt inom reparation, underhåll och lätta tillverkningstillämpningar.

Framsteg inom laserteknik kommer att göra handhållna svetsare mindre, mer kraftfulla och kostnadseffektiva. Att integrera handhållen lasersvetsning i automatiserade arbetsceller kommer också att få dragkraft.

När lasersvetsning blir mer tillgänglig kommer det att förändra hur metalltillverkningsföretag fungerar – öka effektiviteten, säkerställa kvalitet och förbättra arbetsförhållandena. Handhållna lasersvetsare har utlöst en revolution inom svetsteknik.