Hem - Produkter - Lasersvetsmaskin - Laser lasersvetsmaskin

Smycken Lasersvetsare | Smyckeslasersvetsmaskin för smyckereparation

Smyckeslasersvetsare revolutionerar smyckesdesign, reparation och tillverkning. Dessa mycket exakta verktyg använder en koncentrerad laserstråle för att smälta samman metaller för starka, rena svetsar på några sekunder. Laserns intensiva värme och exakta noggrannhet möjliggör komplicerade svetsjobb som inte är möjliga med traditionella lödbrännare.

Med en smyckeslasersvetsare kan juvelerare sömlöst ändra storlek på ringar, fylla porositet i gjutgods, spetsa om spetsar, sätta ihop komplexa delar och mer utan att skada omgivande områden. Den smala svetszonen lämnar små spår efter nästan osynliga fogar. Även olika metaller som platina och 18K guld utgör inga problem.

Andra fördelar inkluderar minskat materialspill, snabbare hantering, förmåga att svetsa tidigare "osvetsbara" delar och lägre långsiktiga kostnader jämfört med att lägga ut lasersvetsjobb på entreprenad. Kunder kommer att bli förvånade över vad deras betrodda juvelerare nu enkelt kan åstadkomma internt.

Lasersvetsmaskiner för smycken representerar framtiden för både smyckesbutiker, små studior och stora tillverkare. Deras precision, snabbhet och avsaknad av distorsion öppnar nya dörrar för kreativ design och utmanande reparationer. Alla juvelerare som vill arbeta smartare, utöka kapaciteten och imponera kunder behöver ett av dessa spelförändrande verktyg i sin butik.

2024 bästa smyckeslasersvetsare Till salu!

Köp smycken laser svetsmaskin direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 2 resultat

Lasersvetsmaskin för mini smycken – JW-M-serien

Från $1,999.00 för återförsäljare med Basic Spec.
  • Hög svetshastighet.
  • Liten svetspunkt, färg på omgivningen opåverkad.
  • CCD-övervakning i realtid för exakt positionering.
  • Rengör svetsen varje gång.
  • 0.1 mm ultratunn metallsvetsning.
  • Miljövänlig och ingen förorening.

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.