Picosecond Laser Source | Ultrasnabba laser | 355nm UV, 532nm Grön, 1064nm IR

Picosecond-laserkällor är en typ av ultrasnabb laser som erbjuder många fördelar för industriella mikrobearbetningsapplikationer. De har nästan ingen termisk påverkan, vilket gör att ett brett spektrum av material kan bearbetas, inklusive de som är transparenta i de synliga och nära infraröda områdena. Den överlägsna strålkvaliteten ökar stabiliteten och tillförlitligheten av prestanda, medan den höga toppeffekten stöder mer exakt bearbetning.

Picosecond-lasrar har hög pulsenergi, lång livslängd och fungerar effektivt och snabbt. De kan användas för märkning, borrning, skärning och andra applikationer, vilket ger fina och rena snitt för bearbetningsbehov på mikrometernivå med minimal termisk påverkan. De har ersatt traditionella borr-/skärprocesser och används i stor utsträckning inom olika industrier för skärande material som film, keramik, metall, glas och plast.

Picosecond-lasrar erbjuder också fördelar i processer som svärtning av metall, märkning av plast och borttagning av färg från glas. Effekten av pikosekundlasrar är mer distinkt och tydlig, medan den låga termiska energidiffusionsegenskapen hos pikosekundlasrar tillåter färgborttagning utan nästan inga skador på substratmaterialet, speciellt glas och plast.

Listan över material som kan skäras med pikosekundlasrar är omfattande, inklusive rostfritt stål, kolstål, koppar, aluminium, magnesiumlegeringar och glas. De används inom områden som mobiltelefoner, 3C elektroniska chip FPC:er och solenergi. Den mest enastående prestandan är dock fortfarande i borrning och skärning av glas, vilket kan uppnå vertikal skärning utan koniska hål.

Laserskärning av glas är en beröringsfri och lågföroreningsteknik som är lätt att kontrollera och ger kunderna stor bekvämlighet. Höghastighetsskärning kan säkerställa snygga kanter, god vertikalitet och låg inre skada. Det håller på att bli en ny lösning för glasskärningsindustrin. Speciellt vid högprecisionsskärning uppvisar pikosekunders ultrasnabba laserkällor stora fördelar på grund av sin extremt smala pulsbredd och låga termiska energidiffusionsegenskaper. De fullbordar materialbrytning innan värme överförs till omgivande material, vilket uppvisar goda resultat vid skärning av sprött material.

Picosecond-lasrar använder beröringsfri bearbetning för att undvika problem som kantkollaps och sprickbildning som kan uppstå med traditionella bearbetningsmetoder. De har hög precision, producerar inte mikrosprickor, sprickor eller fragment, har höga kantbrottsegenskaper och kräver inga sekundära tillverkningskostnader som tvätt, polering eller slipning. Detta minskar kostnaderna samtidigt som arbetsstyckets utbyte och bearbetningseffektivitet förbättras avsevärt.

● 0.5 miljarder USD Aktiebolag, aktiekod: 688291.
● 300+ internationella medlemmar.
● 100+ FoU-ingenjörer.
● 20 %+ av intäkterna för FoU-kostnader.
● 5000+ kunder i 100+ länder.
● Kärnleverantör till de flesta tillverkare av lasermaskiner.
● No. 1 SPIE PRISMAWARDS (Highest Honor of World Laser Industry) Finalist, Programvarukategori.

Visar det enda resultat

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.