Hem - Produkter - Laserkälla - Pulserande fiberlaser

Bäst Pulserande fiberlaserkälla | 20W 30W 50W 100W

Q-switched pulserande fiberlaserkällor är högpresterande laser som används allmänt i en mängd olika industriella och vetenskapliga tillämpningar. Dessa lasrar är kända för sin höga toppeffekt, korta pulslängd och utmärkta strålkvalitet. De är idealiska för applikationer som kräver precision, hastighet och tillförlitlighet.

Den ytterbiumpulsade fiberlaserkällan finns i en rad olika effektalternativ, inklusive 20W, 30W, 50W och 100W. Detta gör det enkelt att hitta en laserkälla som uppfyller dina specifika behov. Dessa lasrar är designade för att leverera högkvalitativ prestanda under en lång livslängd, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning för många applikationer.

En av de viktigaste fördelarna med Q-switchade pulsade fiberlaserkällor är deras utmärkta strålkvalitet. Detta gör att de kan producera mycket fokuserade, exakta strålar som är idealiska för applikationer som mikrobearbetning, lasermärkning och lasergravering. Dessutom gör den korta pulslängden hos dessa lasrar dem väl lämpade för applikationer som kräver höghastighetsbehandling.

Sammantaget, om du behöver en högpresterande laserkälla för industriella eller vetenskapliga precisionsapplikationer, kan en ytterbium pulsad fiberlaserkälla vara den perfekta lösningen. Med en rad kraftalternativ och utmärkta prestandaegenskaper är dessa lasrar ett pålitligt och kostnadseffektivt val för många applikationer.

2024 bästa pulserande fiberlaserkälla Till salu!

Köp 20W-100W pulsad fiberlaserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 4 resultat

MOPA pulserande fiberlaserkälla – LP-serien

Märk 0 slut 5
Från $899.00 För Bulkköpare.
  • Avancerad MOPA-fiberteknik.
  • Brett utbud av justerbar pulsbredd och frekvens.
  • Mycket konkurrenskraftigt pris från .
  • 1 års extra garanti då vi har vårt eget reparationscenter.

MOPA pulserande fiberlaserkälla – JPT M7-serien

Märk 0 slut 5
Från $1,099.00 För Bulkköpare.
Vi introducerar JPT M7-serien, en MOPA (Master Oscillator Power Amplifier) ​​pulsad fiberlaserkälla. Denna fiberlaser med hög effekt använder

Q Switchad pulserande fiberlaserkälla – 20-100W

Märk 0 slut 5
Från $299.00 För Bulkköpare.
Vi presenterar Q Switched Pulsed Fiber Laser Source – Raycus Q QB QE QS QBI Series. Utvecklad av Raycus, detta

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.