Hem - Produkter - 3D-tryckmaskin

Bäst Industriell 3D-utskriftsmaskin | SLM Metal, SLS Nylon, SLA Large Resin 3D-skrivare

Industriella 3D-utskriftsmaskiner revolutionerar tillverkningen med innovativa teknologier som selektiv lasersmältning (SLM), selektiv lasersintring (SLS) och stereolitografi (SLA). Dessa kraftfulla 3D-system erbjuder oöverträffad designfrihet, snabba handläggningstider och kostnadseffektivitet för att producera komplexa, lätta delar i material som metaller och plast av teknisk kvalitet.

Viktiga fördelar är:

SLM använder en laser för att helt smälta metallpulver till helt täta komponenter med exceptionella mekaniska egenskaper. Idealisk för komplexa geometrier inom flyg-, bil- och medicinska tillämpningar.

  • SLS smälter selektivt ihop plast-, keramik- eller metallpulver till exakta, hållbara delar utan behov av stöd.
  • SLA använder en UV-laser för att härda flytande fotopolymerhartser till släta, mycket detaljerade plastdelar. Perfekt för visuella prototyper som kräver intrikata funktioner och ytfinish.

Med industriella 3D-skrivare kan ingenjörer konsolidera sammansättningar till enskilda delar, införliva avancerade interna strukturer för lättvikt och tillverka specialiserade komponenter optimerade för styrka, värmebeständighet och andra behov. Detta möjliggör snabbare produktutveckling, designvalidering och produktion jämfört med CNC-bearbetning eller formsprutning.

Oavsett om du behöver några prototyper eller tusentals slutanvändningsdelar erbjuder industriella 3D-utskriftsmaskiner mångsidigheten och tekniken för att förbli konkurrenskraftiga. Upptäck hur dessa system kan förändra din tillverkning idag.

2024 Bästa industriella 3D-skrivarmaskin Till salu!

Köp SLM, SLS, SLA 3D-skrivare direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 4 resultat

SLM Metal 3D-skrivare – SLM-serien

Märk 0 slut 5
Från $59,999.00 för återförsäljare med Basic Spec.
Våra SLM/DMLS 3D-skrivare på industriell nivå, även kända som 3D-utskriftsmaskiner i metall, är en banbrytande teknologi som möjliggör

SLS Nylon 3D-skrivare – SLS-serien

Märk 0 slut 5
Från för återförsäljare med Basic Spec. $29,999.00
Vår nylon SLS 3D-skrivare är en avancerad enhet som används för industriell produktion och vetenskaplig forskning. Vi erbjuder avancerad SLS

SLA Resin 3D-skrivare – SLA-serien

Märk 0 slut 5
Från för återförsäljare med Basic Spec. $14,999.00
Vår SLA 3D-skrivare, en högprecision och snabb utskriftsteknik som använder Stereolithography Apparatus (SLA) för att skapa 3D-objekt. Detta

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.