Retur- och återbetalningspolicy

Välkommen till Laser Bästa pris! Vi är angelägna om att säkerställa att du är nöjd med varje köp. Vår retur- och återbetalningspolicy är utformad för att ge klarhet och insyn angående dina rättigheter och skyldigheter när du gör ett köp från vår webbplats, laserchina.com. Läs denna policy noggrant innan du gör en beställning. Kontakta kundtjänst för retur av varor, och returfraktkostnaden ska betalas av kunden om inte produktkvalitetsproblem.

1. avkastning

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du initiera en retur inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning. För att vara berättigad till retur måste varan vara oanvänd, i originalförpackning och i samma skick som du fick den. Observera att vissa varor, såsom personliga eller skräddarsydda produkter, kanske inte är berättigade till retur om de inte är defekta eller skadade vid ankomsten.

2. Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om den godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på din ursprungliga betalningsmetod inom 5-7 arbetsdagar. Observera att fraktavgifter inte är återbetalningsbara och eventuella tillämpliga returfraktkostnader kommer att dras av från din återbetalning.

3. Returprocess

För att initiera en retur, vänligen kontakta vårt kundsupportteam på info@laserchina.com med ditt ordernummer och anledning till retur. Vårt team kommer att ge dig ytterligare instruktioner om hur du returnerar varan. Se till att varan är säkert förpackad för att förhindra skador under transporten.

4. Handläggningstid

När vi har tagit emot din returnerade vara, vänta 3 arbetsdagar för oss att behandla din retur och utfärda din återbetalning. Vi uppskattar ditt tålamod under denna process.

5. Utbytespolicy

Tyvärr erbjuder vi inte byten för närvarande. Om du vill byta en vara mot en annan storlek, färg eller stil, rekommenderar vi att du påbörjar en retur och lägger en ny beställning för önskad vara.

Leveransvillkor

Vi strävar efter att tillhandahålla tydlig och transparent fraktinformation till våra kunder. Vår fraktpolicy inkluderar följande detaljer:

1. Leveransmetoder

Som standard erbjuder vi sjöfrakt för alla beställningar. Alternativa fraktsätt, såsom flygfrakt eller snabb frakt, kan dock vara tillgängliga på begäran. Kontakta vårt kundsupportteam för mer information om alternativa fraktalternativ.

2. Leveranstid

Beställningar behandlas vanligtvis inom 3 arbetsdagar efter mottagande av betalning. Observera dock att handläggningstiderna kan variera beroende på ordervolym och produkttillgänglighet. När din beställning har behandlats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med spårningsinformation.

3. Leveranstid

Leveranstiden för din beställning beror på din plats och vald leveransmetod. Samtidigt som vi strävar efter att leverera beställningar snabbt, vänta upp till 14 dagar för leverans. Förseningar kan uppstå på grund av faktorer utanför vår kontroll, såsom tullhantering eller dåliga väderförhållanden.

4. Internationell frakt

Vi erbjuder internationell frakt till utvalda länder. Internationella beställningar kan bli föremål för ytterligare tullavgifter, skatter eller importtullar som tas ut av destinationslandet. Dessa avgifter är kundens ansvar och ingår inte i inköpspriset eller fraktavgifterna. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information om eventuella avgifter förknippade med din beställning.

5. Spårningsinformation

När din beställning har skickats kommer du att få ett spårningsnummer via e-post för att spåra leveransförloppet. Observera att spårningsinformation kan ta upp till 24 timmar innan den blir tillgänglig efter att din beställning har skickats.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar om vår retur- och återbetalningspolicy, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam på info@laserchina.com Vi är här för att hjälpa dig och se till att din shoppingupplevelse med Laser Best Price är positiv.

Ändringar i denna policy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller modifiera denna retur- och återbetalningspolicy när som helst utan föregående meddelande. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter publicering på vår webbplats. Läs igenom denna policy regelbundet för uppdateringar.

Genom att göra en beställning på laserchina.com bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att följa villkoren som beskrivs i denna retur- och återbetalningspolicy.

Tack för att du valde Laser Bästa pris!