Hem - Produkter - Optik & lins - Lasermunstycke

Bäst Lasermunstycken | för laserskärning och svetsning

Lasermunstycken är viktiga komponenter för laserskärning och svetsning. De riktar laserstrålen exakt och assisterar gaser till arbetsområdet för smidiga, effektiva skärningar och svetsar. Vårt omfattande sortiment av lasermunstycken täcker olika material, konfigurationer, beläggningar och öppningsstorlekar för att matcha olika skärkrav.

Enskiktsmunstycken har en enkel inre struktur som är idealisk för kväveskärning av rostfritt stål och aluminium. Det smala gasflödet koncentrerar värmen för smala, jämna skärningar. Dubbelskiktsmunstycken inducerar supersoniska gashastigheter för snabb syreskärning av kolstål, men med bredare snitt. Obelagda och krompläterade alternativ balanserar hållbarhet och stänkbeständighet.

Öppningsdiametrar från 0.5 mm till 6 mm styr gasflödet och strålens egenskaper för optimala skärningar i tunna till extremt tjocka material. Mindre diametrar fokuserar strålen tätare för precisionsskärning under 3 mm. Stora diametrar sprider energin för stadig penetration i plattor över 10 mm tjocka.

Hög koncentricitet mellan öppningen och laserhålet säkerställer enhetlig gas- och energifördelning. Våra stränga tillverkningsstandarder garanterar 0.02 mm konsistens för rena snitt utan smältansamling. Hållbara koppar-zinklegeringar leder signaler korrekt samtidigt som de motstår oxidation.

För bästa kvalitet, hastighet och hållbarhet vid laserskärning och svetsning, välj från vår omfattande katalog med optimerade lasermunstycken med hög precision. Kontakta oss eller besök vår hemsida för expertrådgivning.

2024 Laser Laser Munstycken Till salu!

Köp lasersvets- och skärmunstycken direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar alla 3 resultat

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.