Hem - Produkter - Laserkälla - CO2 Laser

Bäst RF CO2-laserkälla | CO2 metallrörlaser

RF CO2-laserkällor är kända för sin höga effektivitet, stabilitet och imponerande effekt. De erbjuder utmärkt strålkvalitet, vilket gör dem allmänt använda i industriella produktionslinjer för olika applikationer som laserskärning, märkning, svetsning, borrning och kallbearbetning. Dessa laserkällor täcker flera våglängder inklusive 9.3um, 10.2um och 10.6um, med effekt från 20W till 450W. De är speciellt designade för icke-metalliska material som akryl, trä, papper, tyg, läder, polymer, glas, plast, gummi, sten, keramik och mer.

Vid bearbetning av icke-metalliska material med CO2-lasrar innebär den grundläggande metoden att man expanderar och fokuserar laserstrålen på materialet. Detta orsakar omedelbar förångning vid brännpunkten, vilket möjliggör skärning eller gravering.

Uteffekten från RF CO2-laserkällor kan variera från några få watt till flera kilowatt. Det är avgörande att välja rätt effekt baserat på materialtjocklek, bearbetningshastighet och materialabsorption för att uppnå optimal prestanda och önskat resultat. Som en allmän riktlinje bör lasereffekten som används för skärning inte överstiga 80 % av laserkällans maximala uteffekt för att säkerställa bästa prestanda och resultat.

2024 Bästa Bästa Pris Laserkälla Till salu!

Köp fiber, UV, CO2 och grön laserkälla direkt från bästa pristillverkaren, med överkomligt och billigt pris.

Visar det enda resultat

Fler produkter laddas upp, kontakta oss för information i förväg.

Märk 0 slut 5
Från $9.99 För Bulkköpare.
Även om produkten är klar har den inte laddats upp till vår hemsida ännu. Om du är intresserad av att lära dig mer, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna med mer information.